Vores team

Vi tilbyder, at løse din virksomheds IT-relaterede services. Vi er top-dedikerede og har stor erfaring med alle tænkelige IT-udfordringer.

Spar udgifter til fastansatte IT-medarbejdere. Hos Aarhus IT Service team er vi fleksible og kan træde til hurtigt ved hastesager, eller udføre individuelle små og store IT-opgaver i rollen som dine “eksterne medarbejdere”.

Hos Aarhus IT Service betaler du kun for effektiv arbejdstid.

Alle IT-opgaver er velkomne. Vi løser individuelle IT-problematikker i din virksomhed, og vi yder gerne rådgivning om setups, samt komplicerede hardware og software installationer. Hos Aarhus IT Service kan du træffe faste aftaler om successiv support og vedligeholdelse af dit firmas IT-system og devices med remote og onsite support.

Brug os som ekstern operatør eller som supplement til jeres eksisterende IT-afdeling. Vi understøtter den daglige drift gennem sparring og konsulentbistand for dermed at sikre, at dit firma er baseret på en stabil IT-platform. I løsningen af veldefinerede opgaver samarbejder vi med jer og integreres i virksomhedens daglige flow.

Aarhus IT Service kan kontaktes for alle opgaver i forbindelse med installation, opsætning, fejlfinding og reparation af IT.
Bl.a. opsætning af trådløse netværk, e-mail, antivirusprogrammer, scannere, printere og øvrigt hardware og software.

Kontaktformular