Windows, Linux, MacOS, iOS og Android

Hos Aarhus IT Service ApS specialiserer vi os selvfølgelig i installation og konfiguration af de mest populære styresystemer – Windows, Linux og macOS. Uanset om det drejer sig om Windows-computere, MacBooks, iMacs, eller mobile enheder som iPhones, iPads, Samsung-telefoner og andre Android-enheder, er vi klar til at hjælpe.

Installation og Konfiguration af Styresystemer

Vi sørger for, at du får en problemfri start uanset hvilket styresystem, du skulle ønske. Vores teknikere installerer og konfigurerer Windows, Linux og macOS, så jeres arbejdsstationer i virksomheden eller nye setup i hjemmet er klar til brug med det samme. Vi tager højde for jeres specifikke behov og sørger for, at alle enheder fungerer optimalt.

Komplet Software Installation

For at sikre, at både hardware og software fungerer upåklageligt, tilbyder vi installation og konfiguration af det mest hyppige software, herunder:

  • Produktivitetssoftware: Office-pakker, regneark, tekstbehandlingsprogrammer m.m.
  • Printertilslutninger: Opsætning og firmware af printere og scannere.
  • Sikkerhedssoftware: Antivirusprogrammer og eventuelle firewall-konfigurationer.
  • Gamingklienter: Steam, Epic Launcher, Discord m.m.
  • Kommunikationsværktøjer: Mailprogrammer, chatklienter og videokonference-software.

Konfiguration af Kommunikationsenheder

Vi konfigurerer også gerne hjemmets eller firmaets smartphones og tablets, så informationsflow, fildelinger, virksomhed- og skolepræsentationer, kalenderaftaler samt intern og ekstern kommunikation bliver opsat i et forståeligt og effektivt system. Vores mål er at sikre, at alle dine enheder er synkroniserede og nemme at bruge, hvilket øger produktiviteten og letter livet i hverdagen.

Alsidig Support til Alle Enheder

Uanset hvilken type enhed eller styresystem du benytter, tilbyder vi omfattende support og vejledning. Vi yder support og reparation af:

  • Windows-computere: Bærbare og stationære.
  • Apple-enheder: MacBooks, iMacs, iPads og iPhones.
  • Android-enheder: Smartphones og tablets fra producenter som Samsung, Huawei, og andre.
  • Samt tilbehør m.v.

Kontakt Aarhus IT Service for IT-Support

Lad Aarhus IT Service ApS tage hånd om installation og konfiguration af jeres IT-udstyr. Vores mål er at sikre, at alle jeres systemer fungerer fejlfrit og effektivt. Kontakt os i dag for en uforpligtende samtale om, hvordan vi kan optimere jeres IT-infrastruktur i virksomheden og hjemmet. Ring til os på +45 86943525 eller send en e-mail til info@aarhusitservice.dk for mere information.