Virus og spyware

Virus og spyware er sammen med adware ubudne og uønskede gæster i virksomhedens IT-systemer. Disse trusler kan forårsage betydelige skader og forstyrrelser i jeres daglige drift.

Hvad er Virus og Spyware?

Virusprogrammer består af små softwareprogrammer, der har til formål at ødelægge og forstyrre computerens funktioner. Ofte spredes vira via vedhæftede filer i e-mails eller andre onlinemeddelelser.

Spyware- og adwareprogrammer overvåger på forskellig vis brugeren af hjemmets eller firmaets computere og sender informationer videre til tredjepart eller forårsager, at forskellige pop-up-vinduer med reklamer dukker uopfordret op på computerskærmen.

Beskyttelse mod Virus og Spyware

Aarhus IT Service ApS kan installere effektive antispywareprogrammer, som identificerer og fjerner uønsket spyware og adware. Vi tilbyder også installation af avancerede antivirusprogrammer for at beskytte jeres systemer mod virusangreb.

Rådgivning og Forebyggelse

Vi rådgiver dig og dine medarbejdere om, hvordan man bedst undgår virus og spyware på computere. Dette inkluderer at være forsigtig med download af “gratis” programmer på nettet og at undgå at åbne mistænkelige e-mails og vedhæftede filer.

Sikkerhedskopiering og Backup

Trods alle anstrengelser kan virus og spyware stadig finde vej til jeres systemer. Derfor er det afgørende at have en solid sikkerhedskopiering og backup-strategi på plads. Vi hjælper med at implementere pålidelige backup-løsninger, så jeres hjem eller virksomhed er godt rustet mod data tab.

Kontakt Os for Sikker IT-Beskyttelse

Lad Aarhus IT Service ApS hjælpe med at beskytte jer mod digitale trusler. Kontakt os i dag for en uforpligtende samtale om, hvordan vi kan forbedre jeres IT-sikkerhed. Ring til os på +45 86943525 eller send en e-mail til info@aarhusitservice.dk for mere information.