info@aarhusitservice.dk
+45 29 72 55 02

Vores team

Aarhus IT Service ApS Team

rehne-Aarhus-IT-6hx6h

Rehne Bomholt Petersen

Aarhus IT Service ApS – vi vil gerne være din IT servicepartner

Som IT teknologer og datamatikere tilbyder vi at løse dit firmas IT-relaterede serviceopgaver. Vi er topprofessionelle, dedikerede og har stor erfaring med alle tænkelige IT-udfordringer.

Spar udgifter til fastansatte IT-medarbejdere. Hos Aarhus IT Service ApS Team er vi fleksible og kan træde til som vikarer ved spidsbelastninger eller udføre individuelle små og store IT-opgaver i rollen som eksterne medarbejdere.

Hos Aarhus IT Service ApS betaler du kun for effektiv arbejdstid.

Alle IT-opgaver er velkomne. Vi løser individuelle IT-problematikker i din virksomhed, og vi yder kompetent rådgivning om samt implementerer komplicerede hardware og software installationer. Hos Aarhus IT Service ApS kan du træffe faste aftaler om successiv support og vedligeholdelse af dit firmas IT-anlæg og devices.

Brug os som ekstern operatør eller som supplement til jeres eksisterende IT-afdeling. Vi understøtter den daglige drift gennem sparring og konsulentbistand for dermed at sikre, at dit firma er baseret på en stabil IT-platform. I løsningen af veldefinerede opgaver samarbejder vi med jer og integreres i virksomhedens daglige flow.

Aarhus IT Service ApS kan kontaktes for alle opgaver i forbindelse med installation, opsætning, fejlfinding og reparation af IT.
Bl.a. opsætning af trådløse netværk, e-mail, antivirusprogrammer, scannere, printere og øvrigt hardware og software.

Kontakt os