info@aarhusitservice.dk
+45 86943525

Lenovo X230

Lenovo X230

lenovo-x230
ThinkPad X230 er en meget effektiv, tynd og let bærbar computer til professionelle, der er skabt til mobilitet og brugervenlighed.

Den 12,5″ store ThinkPad X230 er robust, elegant og let. Den tager bærbare computere til professionelle til et nyt niveau med den livagtige IPS-skærm, en renere lyd og et uovertruffent ergonomisk tastatur. Start hurtigere – også fra dvale – og oplad batteriet mindre, så du får mere tid til at opnå succes.

Vejer under 1,5 kg

Uanset om du rejser rundt i hele verden eller pendler mellem kontorer, vil X230 med en vægt på blot 1,48 kg ikke tynge dig ned.

**Op til 24,9 timers batteridriftstid

X230’s 6-cellede batteri giver **op til 9,9 timers mobilitet, eller kombiner det med et eksternt skivebatteri (ekstraudstyr), og få **op til 20,1 timer.

3G, 4G, Wi-Fi, Bluetooth®

Hvor end du er, vil du kunne oprette forbindelse med en komplet pakke trådløs teknologi, og Lenovo Mobile Access betyder, at du ikke har brug for en dyr og langvarig kontrakt.

12,5″ HD-skærm med 300 nit IPS-teknologi

Livagtige farver og næste 180 graders vidvinkelvisning gør det til en ren fornøjelse at arbejde og se på den bærbare X230-computer.

Precision Keyboard

Det nye chiclet-præcisionstastatur med forbedret ergonomisk design og baggrundslys (ekstraudstyr) er det foreløbigt bedste ThinkPad-tastatur.

Integreret 720p HD-webkamera og dobbelte digitale mikrofoner

Krystalklar video & lyd, ansigtsgenkendelse og teknologi til undertrykkelse af tastaturstøj hjælper dig med at opleve webkonferencer eller chat, som om du var der i virkeligheden.

Dolby®-højttalere med Advanced Audio™ v2

Oplev en omsluttende surroundsoundoplevelse, uanset om du lytter til en præsentation eller slapper af med en film.

Testet efter militære specifikationer

Kontrollerer robustheden, holdbarheden og kvaliteten af ThinkPad X230 ved test i forhold til otte parametre: højt tryk, fugtighed, vibrationer, høj temperatur, temperaturchok, lavt tryk (15.000 fod), lav temperatur og støv.

ThinkVantage-teknologier

Med brugervenlige, praktiske og sikre softwareløsninger, herunder Password Manager, Rescue and Recovery og Access Connections, er du dækket af Lenovo.