info@aarhusitservice.dk
+45 86943525

Lenovo ThinkPad X250

Lenovo ThinkPad X250

lenovo-x250
Udforsk den bærbare ThinkPad X250-computer, en Ultrabook med Power Bridge, vPro-teknologi og fulde porte.

 • Ultratynd og ultralet, men klarer alligevel test i militærklassen
 • Batteridriftstid, der varer hele dagen
 • Skift batterier uden at lukke computeren
 • Rigeligt med porte i fuld størrelse, intet behov for dongles
 • MultiTouch-kapacitet

  Ultratynd og ultralet

  X250 vejer mindre end 1,4 kg og måler 20,3 mm på det tykkeste sted, så den er ultrabærbar – uden at det går ud over porte, opkoblingsmuligheder eller driftssikkerhed.

  Prisbelønnet tastatur

  Det legendariske, ergonomiske ThinkPad-tastatur i fuld størrelse, som tåler spildt væske, er kendt for hele rækken af taster, en fremragende fornemmelse og en TrackPoint®-pegeenhed. Og det er optimeret til Windows 8 og nyere versioner med praktiske multimedieknapper, LED-statusindikatorer, mulighed for funktionslås og omgående adgang til at se apps. Desuden er næste generations clickpad stor med knapper, der opfylder alle brugeres behov. Baggrundslys (ekstraudstyr) gør det nemt at arbejde i mørke omgivelser.

  Intel® vPro-teknologi

  Gør administrerbarhed på virksomhedsniveau endnu mere praktisk og omkostningsreducerende. Administrer, beskyt, reparer eller find dine implementerede bærbare computere fra et hvilket som helst sted i verden.

  HD-skærm med IPS-teknologi (ekstraudstyr)

  IPS (In-Plane Switching) LCD-skærme med høj lysstyrke. IPS-teknologien giver mulighed for levende farver og næsten 180 grader store visningsvinkler.

  Power Bridge-teknologi

  Ved at kombinere et internt batteri med et eksternt hot-swappable batteri giver Power Bridge fleksibilitet og maksimal batteridriftstid. Skift batterier uden at slukke din bærbare computer, og brug et ekstra rejsebatteri til at øge tiden mellem opladninger til 20 timer.

  Testet til militærspecifikationer

  Test efter militære specifikationer kontrollerer robustheden, holdbarheden og kvaliteten af  denne bærbare computer  ved at teste den i forhold til 11 parametre: højt tryk, fugtighed, vibrationer, høj temperatur, temperaturchok, lavt tryk (15.000 fod), lav temperatur, solstråling, svamp, salttåge og støv.

  VGA-port

  Mange kunder har stadig brug for en VGA-port til projektortilslutning i konferencerum, og indbygget VGA betyder, at de ikke har en dongle, der skal købes, eller som kan forsvinde og skal erstattes.

  Hurtig dataoverførsel

  Flyt data hurtigt mellem X250 og andre enheder med USB 3.0 – det er op til 10 gange hurtigere end tidligere USB-teknologier og er bagudkompatibelt med USB 2.0.