info@aarhusitservice.dk
+45 86943525

Lenovo ThinkPad W550s

Lenovo ThinkPad W550s

lenovo-thinkpad-w550s

  • Brancheførende batteridriftstid
  • Skærm af professionel kaliber, levende farver
  • ISV-certificeret for krævende apps
  • Robust & driftssikker med holdbarhedstest
  • Mekanisk dockning for mange skærme


15,6″ Ultrabook med funktioner i virksomhedsklassen til den mest krævende brug af mobile arbejdsstationer, herunder skærme af professionel kaliber, episk batteridriftstid, ISV-certificeringer & mulighed for touchskærm.
Episk batteridriftstid med Power Bridge-teknologi

Fås med 10-punkts MultiTouch

W550s har et 10-punkts MultiToucht multitouch-panel (ekstraudstyr) med FHD++ (3k) (2880 x 1620) IPS-skærm. IPS-teknologien (In-Plane Switching) giver mulighed for levende farver og næsten 180 grader store visningsvinkler.

Episk batteridriftstid med Power Bridge-teknologi

Vær mobil i **op til 13 timer. Og når du har brug for mere tid, kan du med Power Bridge-teknologien udskifte det udtagelige 6-cellede batteri bagpå med et ekstra rejsebatteri uden at slukke computeren. Det interne 3-cellede batteri holder computeren i gang.

ISV-certificering

Fordi fotografer, folk, der bruger CAD/CAM af og til, skabere af digitalt indhold og andre brancheprofessionelle kræver gennemprøvet performance og softwarestabilitet, testes og certificeres mange forskellige applikationer af brancheførende, uafhængige softwareforhandlere (ISV).

Prisbelønnet tastatur

Det legendariske, ergonomiske ThinkPad-tastatur i fuld størrelse, som tåler spildt væske, er kendt for hele rækken af taster, en fremragende fornemmelse og en TrackPoint®-pegeenhed. Det er optimeret til Windows 8.1 med praktiske multimedieknapper, mulighed for funktionslås og omgående adgang til at se apps. Vi har forbedret vores 2015 TrackPad på grundlag af kundefeedback, så den integrerer et større område med tre knapper. Mulighed for baggrundslys (ekstraudstyr) gør det nemt at arbejde i mørke omgivelser.

Stereohøjttalere med Dolby® Advanced Audio™

En serie lydteknologier fra Dolby giver en tydelig, klar og filmlignende surroundsound til musik, film, spil og meget mere. Hør alle detaljer helt klart, og få den fulde oplevelse med din underholdning overalt.

Integreret HD-webkamera og mikrofon

Gå aldrig glip af noget under webkonferencer: 720p HD-webkamera (med vidvinkelvisning og ansigtsgenkendelse), der kan bruges selv i svagt lys, sammen med dobbelte, støjannullerende mikrofoner leverer krystalklare private og konference-VoIP-møder. Samt praktiske multimedietaster, der giver hurtig og nem adgang til mikrofon, højttaler og kameraknapper. Krystalklar video, ansigtsgenkendelse og teknologi til undertrykkelse af tastaturstøj hjælper dig med at opleve webkonferencer eller chat, som om du var der i virkeligheden. Dobbelte digitale mikrofoner sikrer en førsteklasses lydoplevelse.

Testet efter militære specifikationer

Kontrollerer robustheden, holdbarheden og kvaliteten af ThinkPad-produkter ved at teste dem i forhold til otte parametre: højt tryk, fugtighed, vibrationer, høj temperatur, temperaturchok, lavt tryk (15.000 fod), lav temperatur og støv.

Intel® vPro-teknologi

Gør administrerbarhed på virksomhedsniveau endnu mere praktisk og omkostningsreducerende. Administrer, beskyt, reparer eller find dine implementerede bærbare computere fra et hvilket som helst sted i verden.

Praktisk mekanisk dockning

Med en ThinkPad Ultra Dock (ekstraudstyr) skal du blot klikke din W550s på plads, så kan du nemt tilslutte eksterne skærme samt andre enheder. Frigøres med ét klik. Docken oplader din bærbare computer, omfatter sikkerhedsnøgler og deles i hele ThinkPad-serien.

Integreret fingeraftrykslæser (ekstraudstyr)

Få hurtig og nem adgang og sikker logon med et enkelt strøg.

WWAN (3G/4G) (ekstraudstyr)

Tilføj den trådløse WAN-forbindelsesmulighed og vær online så godt som alle steder uden en Wi-Fi-forbindelse.

al du blot klikke din W550s på plads, så kan du nemt tilslutte eksterne skærme samt andre enheder. Frigøres med ét klik. Docken oplader din bærbare computer, omfatter sikkerhedsnøgler og deles i hele ThinkPad-serien.

Integreret fingeraftrykslæser (ekstraudstyr)

Få hurtig og nem adgang og sikker logon med et enkelt strøg.
WWAN (3G/4G) (ekstraudstyr)

Tilføj den trådløse WAN-forbindelsesmulighed og vær online så godt som alle steder uden en Wi-Fi-forbindelse.