info@aarhusitservice.dk
+45 86943525

Lenovo ThinkPad T450

Lenovo ThinkPad T450

lenovo-thinkpad-t450
Oplev ThinkPad T450, en 14″ tynd og let bærbar computer til professionelle med de nyeste Intel® Core™ i-processorer og op til 17 timers batteridriftstid.

 • Klar til virksomhedsopgaver
 • Enestående sikkerhed, administrerbarhed og robusthed
 • Batteridriftstid, der varer hele dagen
 • Skift batterier uden at lukke computeren
 • Rigeligt med porte i fuld størrelse betyder, at der ikke er behov for dongles

  Skræddersyet til professionelle

  Med alle de tilslutningsporte, virksomheder har brug for, samt de nyeste Intel® Core™ i-processorer i en slank, let og robust pakke er denne bærbare computer skabt til virksomheder og klar til udrulning. Desuden gør to DIMM-porte og tre USB 3.0-porte den klar til alle virksomhedsopgaver.

  Power Bridge-teknologi

  Ved at kombinere et internt batteri med et eksternt hot-swappable batteri giver Power Bridge fleksibilitet og maksimal batteridriftstid. Skift batterier uden at slukke din bærbare computer, og brug et ekstra rejsebatteri til at øge tiden mellem opladninger til 17 timer.

  Støjsvag blæserdrift

  Ved integrering af forskellige angrebsvinkler på tilstødende blade reducerer vores blæser diskret tonestøj uden at påvirke køleperformance, så du får mere arbejdsro.

  Sikkerhed i virksomhedsklassen

  Denne bærbare computer fås med fingeraftrykslæser, så du kan bruge biometri til at logge på. Et strøg med din finger bliver din adgangskode. Intel®-sikkerhedsfunktioner og vPro-funktioner øger beskyttelsen og forbedrer administrationsmulighederne ved udrulning af opgraderinger. Og TPM-chippen (Trusted Platform Module) krypterer dine vigtige informationer yderligere.

  Prisbelønnet tastatur

  Det legendariske, ergonomiske ThinkPad-tastatur i fuld størrelse, som tåler spildt væske, er kendt for hele rækken af taster, en fremragende fornemmelse og en TrackPoint®-pegeenhed. Og det er optimeret til Windows 8 og nyere versioner med praktiske multimedieknapper, LED-statusindikatorer, mulighed for funktionslås og omgående adgang til at se apps. Desuden er næste generations clickpad rummelig og med knapper, der opfylder alle brugeres behov. Baggrundslys (ekstraudstyr) gør det nemt at arbejde i mørke omgivelser.

  14,1″ HD+-skærm med touchfunktion (ekstraudstyr)

  Konfigurer din T450 med en HD+ (1600 x 900 opløsning) LCD-skærm med høj lysstyrke, og få en førsteklasses visuel oplevelse. Tilføj et touchpanel for forbedret navigation og upåklagelig reaktionstid.

  WWAN for 3G/4G-tilslutning (ekstraudstyr)

  For at opnå ægte mobilitet skal du konfigurere din bærbare computer med WWAN-tilslutning, så du kan få adgang til 3G- eller 4G-netværk leveret af en tredjepartsudbyder af mobiltelefonservice.

  Testet til militærspecifikationer

  Test efter militære specifikationer kontrollerer robustheden, holdbarheden og kvaliteten af denne bærbare computer ved at teste den i forhold til 11 parametre: højt tryk, fugtighed, vibrationer, høj temperatur, temperaturchok, lavt tryk (15.000 fod), lav temperatur, solstråling, svamp, salttåge og støv.

  VGA-port

  Mange kunder har stadig brug for en VGA-port til projektortilslutning i konferencerum, og indbygget VGA betyder, at de ikke har en dongle, der skal købes, eller som kan forsvinde og skal erstattes.

  Hurtig dataoverførsel

  Flyt data hurtigt mellem din bærbare computer og andre enheder med USB 3.0 – det er op til 10 gange hurtigere end tidligere USB-teknologier og er bagudkompatibelt med USB 2.0.

  Dobbelte højttalere med Dolby® Home Theater® og Advanced Audio™

  Øget lydklarhed og maksimeret lydstyrke uden forvrængning – nyd en klar og tydelig omsluttende surroundsoundoplevelse via dobbelte stereohøjttalere med den nyeste Dolby®-lydforbedring.

  Integreret 720p HD-webkamera

  Krystalklar video, ansigtsgenkendelse og teknologi til undertrykkelse af tastaturstøj hjælper dig med at opleve webkonferencer eller chat, som om du var der i virkeligheden. Dobbelte digitale mikrofoner sikrer en førsteklasses lydoplevelse.