info@aarhusitservice.dk
+45 86943525

Lenovo T530

Lenovo T530

lenovo-t530
Den 15,6″ store ThinkPad T530 er robust, sikker, bærbar og fyldt med funktioner, der kan øge produktiviteten.

Precision Keyboard

Det nye chiclet-præcisionstastatur med forbedret ergonomisk design og baggrundslys (ekstraudstyr) er det foreløbigt bedste ThinkPad-tastatur.

Forbedret grafik

Uanset om du vælger integreret Intel® HD Graphics eller diskret grafik med NVIDIA® Optimus™-teknologi, kan du opleve forbløffende visuelle effekter på T530.

Hurtig dataoverførsel

Flyt data hurtigt mellem T530 og andre enheder med USB 3.0 — det er op til 10 gange hurtigere end tidligere USB-teknologier.

**Op til 24 timers batteridriftstid

Kombiner et 9-cellet batteri med et skivebatteri for at få **op til 24 timers effektivt arbejde mellem opladningerne.

3G, 4G, Wi-Fi, Bluetooth®

Hvor end du er, vil du kunne oprette forbindelse med en komplet pakke trådløs teknologi — og Lenovo Mobile Access betyder, at du ikke har brug for en dyr kontrakt.

Integreret 720p HD-webkamera og dobbelte digitale mikrofoner

Krystalklar video og lyd, ansigtsgenkendelse og teknologi til undertrykkelse af tastaturstøj hjælper dig med at opleve webkonferencer eller chat, som om du var der i virkeligheden.

15,6″ HD-, HD+- eller FHD-skærm

HD-, HD+- og FHD-skærmmulighederne leverer klare og tydelige visuelle effekter og en bred visningsvinkel. Antirefleksteknologi gør T530’s skærm behagelig at se på i længere tid.

Dolby®-højttalere med Advanced Audio™ v2

Oplev en omsluttende surroundsoundoplevelse, uanset om du lytter til en præsentation eller slapper af med en film.

Testet efter militære specifikationer

T530 klarer otte strenge test i militærklassen vedrørende ekstreme forskelle i omgivelserne, herunder temperatur, tryk, støv, fugtighed og vibrationstest. Førsteklasses holdbarhedsstandarder og Active Protection System™ giver dig en bundsolid maskine.

Lenovo ThinkVantage®-teknologier

Med brugervenlige, praktiske og sikre softwareløsninger, herunder Password Manager, Rescue and Recovery og Access Connections™, er du dækket af Lenovo.