info@aarhusitservice.dk
+45 86943525

Lenovo T430

Lenovo T430

lenovo-t430
ThinkPad T430 er den mest populære computer i vores legendariske ThinkPad-produktserie. Den er robust, sikker, bærbar og fyldt med funktioner, der øger produktiviteten.

ThinkPad T430 er den mest populære computer i vores legendariske ThinkPad-produktserie. Den er robust, sikker, bærbar og fyldt med funktioner, der øger produktiviteten. Lige fra dens ultralange batteridriftstid til dens avancerede trådløse teknologi – T430 hjælper dig med at tage din virksomhed til næste niveau.

Vejer under 2,5 kg

Uanset om du rejser rundt i hele verden eller pendler mellem kontorer, vil T430 med en vægt på blot 2,89 kg ikke tynge dig ned.

Testet efter militære specifikationer

T430 klarer otte strenge test i militærklassen vedrørende ekstreme forskelle i omgivelserne, herunder temperatur, tryk, støv, fugtighed og vibrationstest. Førsteklasses holdbarhedsstandarder og Active Protection System™ giver dig en bundsolid maskine.

Precision Keyboard

Det nye chiclet-præcisionstastatur med forbedret ergonomisk design og baggrundslys (ekstraudstyr) er det foreløbigt bedste ThinkPad-tastatur.

Forbedret grafik

Uanset om du vælger integreret Intel® HD Graphics eller diskret grafik med NVIDIA® Optimus™-teknologi, kan du opleve forbløffende visuelle effekter på T430.

Hurtig dataoverførsel

Flyt data hurtigt mellem T430 og andre enheder med USB 3.0 — det er op til 10 gange hurtigere end tidligere USB-teknologier.

**Op til 30 timers batteridriftstid

Kombiner et 9-cellet batteri med et skivebatteri for at få **op til 30 timers effektivt arbejde mellem opladningerne.

3G, 4G, Wi-Fi, Bluetooth®

Hvor end du er, vil du kunne oprette forbindelse med en komplet pakke trådløs teknologi — og Lenovo Mobile Access betyder, at du ikke har brug for en dyr kontrakt.

Integreret 720p HD-webkamera og dobbelte digitale mikrofoner

Krystalklar video og lyd, ansigtsgenkendelse og teknologi til undertrykkelse af tastaturstøj hjælper dig med at opleve webkonferencer eller chat, som om du var der i virkeligheden.

14″ HD- eller HD+-skærm

HD- og HD+-skærmmulighederne leverer en skarp og tydelig billedside på T430 — selv når du ser på den fra en bred vinkel.

Dolby®-højttalere med Advanced Audio™ v2

Oplev en omsluttende surroundsoundoplevelse, uanset om du lytter til en præsentation eller slapper af med en film.

Lenovo ThinkVantage®-teknologier

Med brugervenlige, praktiske og sikre softwareløsninger, herunder Password Manager, Rescue and Recovery og Access Connections™, er du dækket af Lenovo.