info@aarhusitservice.dk
+45 29 72 55 02

Genbrugte computere

 

Genbrugte computereGenbrugte computere

I vores køb og smid væk-samfund ender mange brugte computere, skærme og laptops alt for hurtigt som IT-skrot.
Ofte sker det ud fra en rent regnskabsmæssig betragtning. Så snart kontorets bærbare computere er blevet behørigt afskrevet i firmaregnskabet, bliver de pr. automatik udskiftet med nyt udstyr.

Selv om maskinerne i virkeligheden er fuldt funktionsdygtige – eller hurtigt kunne blive det ved et minimalt servicecheck.

Hos Aarhus IT Service mener vi, at det er helt forkert at smide den type produkter ud. Vi ved godt, at udviklingen inden for IT går ekstremt hurtigt. Computerkraften udvikler sig eksponentielt – man kan forvente, at ydelserne for nye computere typisk fordobles hvert andet år

Hvis du ikke arbejder professionelt med tung videoredigering, er du i de fleste tilfælde dækket helt fint ind med en computer, der er et par år gammel. Udviklingen løber langt foran de fleste brugers basisbehov.

Her kommer genbrugte computere ind i billedet. Aarhus IT Service går ind for cirkulær økonomi, der er et attraktivt modstykke til den linelære tanke, hvor det handler om at producere, bruge og smide væk. Vi tænker ud af boksen – vi ønsker at nedbringe forbruget, at genbruge og også genbruge så meget som muligt. Det gavner miljøet, og det er stadig en sund forretning.

Når en computer genbruges, er der behov for en ny computer mindre Forbrug af ressourcer reduceres.

Den cirkulære effekt træder ind, fordi mange af vores kunder samtidig er leverandører.

Ved at vælge en genbrugt computer fra Aarhus IT Service gavner du miljøet. Og du får en gennemtjekket computer med høj ydelse.